woensdag 3 september 2014

WELKOM

Ik, Marcel Bol, ben dit jaar (augustus 2014) 40 jaar betrokken in de Autospeedway en Autosport. Vanaf mijn 8ste was ik al te vinden op Circuit ‘De Berckt’ in Baarlo waar races werden verreden door de N.A.C.O.
Om dichter bij de raceauto’s te zijn ben ik als EHBO’er geworden om zo tijdens de Autospeedway races op ons Circuit ‘De Berckt’ in Baarlo een helpende hand te zijn. Van jongs of bezocht ik na Baarlo vele races in Kaldenkirchen (Duitsland), Gruitrode (België), Ruidbroek (België) en de DTM op Hockenheim, Nürburgring, en Lausitzring in Duitsland. www.paddock14.nl) PADDOCK14 is een officieel nieuws orgaan van Raceway Venray (www.racewayvenray.com)
NACO - Circuit  'De Berckt'  Baarlo LB
Daarnaast vele Autocrossen in Limburg bezocht en diverse coureurs voorzien van persberichten, promotie en websites.  De actief op Raceway Venray als Pers/PR/DPP en tevens organisator van de Ukke ukke Race. Sinds 2013 werk ik samen met Team WAVE69 uit Belgie waar we de XL DrivingHelmets en de Crate Racers promoten. Tevens ga ik onder MB Oval Racing Reporter verder met  PADDOCK14.Kleine terugblik
Autospeedway Promotions Holland / OVAL98 (1998)
Autospeedway Promotions Holland had als doel om de Autospeedway in Nederland en Belgie te promoten, doormiddel met het uitgeven van een eigen Autospeedway magazine genaamd 'OVAL98'.  Helaas na 2 jaar kwam er een einde aan OVAL98. Nu nog praten vele racefans over dit magazine.

Stockcar F1 Racing Experience (2000)
Deze organisatie promoot de Nederlandse Stockcar F1 'Two-Seater'.
Deze racewagen kun je vergelijken met een amerikaanse sprint car. Deze Stockcar F1  wordt
aangedreven door een Chevy Big Block V8 met een dikke 750 PK onder de motorkap. Tegen een geringe vergoeding kan men zelf meerijden in deze Stockcar F1. Niemand minder dan Ernst Jeninga bestuurd deze wagen. Kijk voor eer info eens op www.stockcar-f1.com en bezoek ook eens Raceway Venray waar wij ieder jaar te gast zijn.

BPR Racing News (2005)
Bij het verschijnen van het Autospeedway magazine OVAL98. BPR verzorgde persberichten voor Racing Teams in  Nrd.-Limburg, interviews voor diverse radio stations (o.a. Omroep Peel & Maas, L1 Radio, etc..) LIVE verslagen tijdens de races op Raceway Venray voor Omroep Peel & Maas, en voorbeschouwingen voor diverse regionale en landelijke dagbladen etc....
Per 2005 is BPR Racing News overgaan in BDJ3 Promotion, om zo doende de naam BDJ3 meer naams bekendheid te krijgen.

BDJ3 Promotions (2005)
BDJ3 Promotion is een helpende hand bij het organiseren van  beurzen voor de Benelux Racing League en Raceway Venray (Autospeedway). Zo waren o.a. te zien op: 'Race & Rally', 'Motorshow Essen'  en op de 'Autoworld Rheinberg'. Op de beurs Race&Rally verzorgden wij in de LIVE ACTION ARENA een live show met o.a. de National Hotrods. Op de stand hadden we diverse racewagens staan van Raceway Venray. Uiteraard hadden wij de mooie race trailer van de BRL-V6 ook op de stand met 2 nieuwe V6 en 1 V6 in opbouw.
Op AutoWorld Rheinberg hadden wij een complete hal ter beschikking waar een circuit werd aangelegd. Hier reden we een showprogramma  met o.a. Stockcar F1, Stockcar F1 'Two-Seater', Formule Toyota, Stockcar F2, Karts, National Hot Rods en de nieuwe raceklasse de BRL-V6. Er werden opnames gemaakt door de Duitse SAT1 TV.

16-08-2014 Huldiging Raceway Venray 40 jaar Autosport / Autospeedway


DBDJ3 Promotion verzorgt o.a. promotie activiteiten voor:
- BRL-V6 'Benelux Rracing League'
- Raceway Venray
- Stockcar F1 Racing Experience (Dutch Stockcar F1 'Two-Seater'.)
- National Hot Rod Racing Team 'Huub Litjens'
- ACC 'The Blue Birds' Kessel
- Collé Racing Sittard (BRL-V6)
- NK Autocross Kessel en Leunen (i.s.m. ACC Zuid)

vLnR: Bryan Bol, Marcel Bol, Joyce Bol, Claudia Bol en Dylan Bol. Alle actief bij Team WAVE69.

Websites die ik maakte en onderhielden waren o.a.:

www.raceflash.nl 
- Meer dan 8 jaar hield ik de gehele autosport actief op mijn eigen autosport website Raceflash.nl. Hier trof je het laatste nieuws met vele foto's aan,

www.news4speed.eu
- Vanaf 2012 ben ik van Racflasf wat rustiger aan gaan doen en heb ik me beperkt tot het oval racen op Raceway Venray met mijn nieuwe website www.news4speed.eu

www.stockcar-f1.com
- Website ter promotie vande nederlandse Stockcar f1 'two-Seater' en Stockcar F1 team Jeninga uit Brezand. BDJ3 doet ook de PR &Media hier voor.

www.stockcar-f1.com/hotrod69
- Website ter promotie van het National Hot Rod Racing Team Huub Litjens uit Helden. BDJ3 doet ook de PR &Media hier voor.

www.brl-v6.com
- Website ter promotie van Benelux Racing League. BDJ3 ondersteund ook de PR/Media voor de BRL.
www.paddock14.nl

www.colleracing.nl
- Website ter promotie van Colle Racing Sittard. Colle Racing T maak deel uit van de Benelux  Racing League. (BRL-V6) BDJ3 ondersteund ook de PR/Media voor de BRL.

www.langeveldracing.nl
Website ter promotie van Cees Langeveld BRL-V6 Racing.  Langeveld Racing maak deel uit van de Benelux  Racing League. (BRL-V6) BDJ3 ondersteund het Langeveld Tacing Team..

www.racewayvenray.com
Website ter promotie van Raceway Venray o.a.: Autospeedway, Karten, Motorcross en Evenementen. Dit multifunctioneel circuit staat garant voor top entertainment voor jong en oud op het gebied van gemotoriseerde sport. Vanaf augustus 2014 is er een nieuwe website gemaakt waar ik nu alleen nog in put aan geef.

Web blogs... o.a.:
- Blogsite voor ACC Zuid (acczuid.blogse.nl)
- Blogsite voor Praxis Autosport team Roermond

See you on the paddock of Raceway Venray or on many events with Team WAVE69 (www.wave69.com)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten