Wat is PADDOCK14.nl

www.Paddock14.nl

Tja, wie en wat is www.paddock14.nl? 

Deze website is opgezet door autospeedway en ovalrace  maniakken met de doelstelling om zoveel mogelijk nieuws, foto’s en video’s van Raceway Venray aan de lezers te kunnen bieden. Variërend van de raceklassens op de ½ mile oval (Late Models V8, Pick-ups, European Nascar) alsmede de ¼ mile oval. (Stockcar F1, Stockcar F2, National Hotrods , Ukke Pukke em BirSCA MiniStox). Ook alle andere events en activiteiten die gehouden worden op Raceway Venray zullen de revue passeren op www.paddock14.nl.

Immers al deze mensen zijn met hun autospeedway (oval racing) bezig of dat nu op topniveau gebeurt of op nationaal niveau. Autospeedway en ovalrace  sites zijn er genoeg en wij zijn van mening dat wij een site gemaakt hebben die anders is dan de reguliere sites. Uitgangspunt: het totale concept van Raceway Venray belichten, zowel nationaal als internationaal. Bovendien hebben wij veel geleerd van onze Amerikaanse collega’s. Aan de andere kant van de plas zijn ze toch een stap verder met de PR voor de oval race sport dan wij hier in Nederland. De mensen van Paddock14 hebben ruime ervaring in het vergaren van autospeedway/ovalrace nieuws en bezitten een uitgebreide CV. Daarbij is kennis voor het maken en onderhouden van websites op hoog niveau ruimschoots aanwezig.

Autospeedway/Ovalracen leeft in Nederland en het barst van talent en dat speelt zich ook internationaal af. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar het Engelse BriSCA Ministox gebeuren, daar doen kinderen aan mee van bekende coureurs maar ook kinderen waarvan wij nog nooit gehoord hebben. Dit speelt ook in onze eigen Hendriks Motorsport Service Ukke Pukke klasse die bij iedere race de spits afbijten op Raceway Venray. Dit betekent voor de mannen van Paddock14 eigenlijk dat zij 24 uur per dag op zoek zijn naar binnen en buitenlands autospeedway en oval nieuws. Wat dat betreft biedt het internet met zijn sociaal media natuurlijk ongekende mogelijkheden.

Paddock14 kende een superstart en ontwikkelt zich in een snel tempo tot een veel bezochte website. Het is zelfs zo dat onlangs een diverse teams/coureurs ons hebben benadert of wij hun racenieuws willen publiceren. Elke maand schiet het aantal hits omhoog en daar komt zo te zien voorlopig nog geen einde aan. Betekent voor ons de noodzaak om de site telkens weer uit te bouwen en waar nodig is te verbeteren. Daarom zijn wij ook begonnen om video films online te gaan plaatsen. Zo kan de lezer d.m.v. bijvoorbeeld een inboard camera in de auto, ook coureur worden en beleven hoe het is om met een raceauto dwars door een bocht te gaan om onze ½ en 14 mile ‘high speed’ oval.
Raceway Venray is immers het snelste ½ mile oval in Europa en daar zijn we zeer trots op.
www.racewayvenray.com
In 2013 is er een leuke samenwerkingsverband ontstaan Paddock14, Ukke Pukke klassen, MB Oval Racing Reporter en Team WAVE69 aangevuld met Race Rescue. De Crate Racers (Racen op bierkratten) en de XL Driving Helmets trekken veel bekijks op Raceway Venray maar ook op hun thuis circuit van Zolder (B). Tevens op diverse autosport evenementen, braderieën en als Eye Catchers bij diverse bedrijven zijn Team WAVE69 actief. De mooie samenwerking is in 2014 nog eens bezegeld en in 2015 worden weer vele nieuwe plannen samen gesmede. Ook op paddock14.nl is alle info van Team WAVE69 en Race Rescue terug te vinden. Zeker een bezoek waard.
Vandaar dat wij onderstaande tekst hoog in het vaandel dragen.

Why Paddock14.nl ?

Because not all the autospeedway and ovalrace sites are te same!!! See you on paddock14.nl, Autospeedway and ovalracing to the fingertips @ Raceway Venray together with Team WAVE69 and Race Rescue.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten