Race Rescue

Race Rescue is een organisatie die actief is in brandveiligheid op verschillende evenementen. Overwegend zijn dit auto - en motorsportevenementen waarbij de taken ook uitgebreid worden met het takelen en wegslepen van gestrande voertuigen. Bijna dagelijks zijn we te vinden op het Circuit van Zolder maar omdat we een privé organisatie zijn, doen verschillende inrichters van rally's, dragraces, sprintkoersen en driftwedstrijden een beroep op onze diensten.


Ook organisatoren van motorsporthappenings en fuiven maken van ons aanbod gebruik als extra investering in brandveiligheid. Zo kan je ons ook regelmatig op het testcircuit van Ford te Lommel zien waar we ook aanwezig zijn als F1 teams hun wagens willen testen. Ook hier is Race Rescue een "echte must" als het om brandveiligheid gaat.

Wij beschikken over een aantal voertuigen die speciaal uitgerust zijn voor dit soort van interventies. De beschrijvingen kan U vinden onder de rubriek "Uitrusting". Onze medewerkers op deze voertuigen zijn allemaal vrijwilligers.Organisaties die een beperkte uitbreiding willen van onze diensten naar aanwezigheid van dokter of verplegend personeel, kunnen steeds telefonisch of via mail contact met ons nemen.

Op Raceway Venray is Race Rescue sinds 2012 actief. Een top professioneel team waar alle coureurs en organisatie van Raceway Venray trots op zijn. Zie ok onze foto's. Klik hier...

Meer info op: www.racerescue.be

www.raceescue.be


Geen opmerkingen:

Een reactie posten